Νέα

Περισσότεροι από 100 πελάτες για το 2007

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Δευτέρα, 29 Οκτώβριος 2007 02:00
Περισσότερες από 100 εταιρίες, πολλές από αυτές «βαριά» ονόματα σε ποικίλους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, βρίσκονται σήμερα στο πελατολόγιο της  DIS (Dynamic Integrated Solutions). Η εταιρία γιόρτασε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας, ξεπερνώντας το ορόσημο των 100 πελατών. 

Πιο αναλυτικά, στο πελατολόγιό της έχουν ενταχθεί πάνω από 100 εταιρίες, όπως οι Vivartia, NOTOS COM, JUMBO, Γερμανός Α.Ε, PepsiCo, Όμιλος Σαράντη, Στρούμσας Φαρμακευτική, MISKO – Barilla κ.α. και η δράση της αναμένεται να επεκταθεί στο εξωτερικό, τόσο σε επίπεδο συνεργατών όσο και πελατών. Οι επιχειρήσεις - πελάτες της απολαμβάνουν τις υπηρεσίες και την τεχνογνωσία που προσφέρουν τα έμπειρα στελέχη της εταιρίας, αλλά και τα πλεονεκτήματα των προϊόντων της DIS, με τα Microsoft Dynamics ΑΧ και Innovative.ERP να κατέχουν  δεσπόζουσα θέση. Το πρώτο απευθύνεται σε μεγάλες επιχειρήσεις με πολύπλοκες διαδικασίες και σε συνδυασμό με το ήδη επιτυχημένο Microsoft Dynamics NAV (για μεσαίες και αναπτυσσόμενες εταιρίες), καλύπτεται όλο το φάσμα της αγοράς. Όσον αφορά το Innovative ERP, αποτελεί ιδιοπαραγόμενο προϊόν της DIS και μέσω αυτού αξιοποιούνται οι πόροι της επιχείρησης – πελάτη για την ανάπτυξη των βέλτιστων λύσεων σε όλη την αλυσίδα παραγωγής της. 
 
Η DIS διαγράφει ήδη επιτυχημένη πορεία στο χώρο των τεχνολογικών λύσεων για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, στο σύντομο χρονικό διάστημα του ενός έτους που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά. Μέσω της δράσης της εκπληρώνει έμπρακτα τον αρχικό στόχο που είχε τεθεί από τη διοίκηση της εταιρίας, προσφέροντας επιχειρησιακές λύσεις που καλύπτουν όλο το εύρος της αγοράς. Η λειτουργία της εταιρίας με τρόπο πελατοκεντρικό και ανθρωποκεντρικό ανταμείβεται με την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι επιχειρήσεις – πελάτες στο πρόσωπο της, επιλέγοντας τα εξελιγμένα προϊόντα πληροφορικής που παρέχει.

Η στρατηγική συνέργια με τη Microsoft - παγκόσμιο κολοσσό λογισμικών πακέτων - παρέχει τη δυνατότητα στην DIS να αξιοποιήσει την πείρα και την τεχνογνωσία των στελεχών της, σε συνδυασμό με προϊόντα τεχνολογίας αιχμής, πάντα προς όφελος του πελάτη.                        

Μέσα σε ένα μόλις έτος από την είσοδο της στην ελληνική αγορά του IT, οι οικονομικοί δείκτες της DIS κινούνται σε υψηλά επίπεδα και ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων της αναμένεται να ξεπεράσει το 30% κατά τη διάρκεια της επόμενης τριετίας.       

Ο κος Ιωάννης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DIS, δήλωσε αναφορικά με την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας:
«Η δημιουργία της DIS αποτέλεσε για εμάς μια πρόκληση, η οποία σήμερα ανταμείβεται με την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας στην αγορά, στο σύντομο χρονικό διάστημα που δραστηριοποιείται. Στην προσπάθεια μας να τροφοδοτήσουμε την ελληνική αγορά με τεχνολογικές λύσεις, συμπληρώνοντας τις υπάρχουσες ελλείψεις, βρήκαμε συμμάχους επιχειρήσεις που είχαν ανάγκη τις υπηρεσίες μας. Τηρήσαμε τις υποσχέσεις μας προς τους πελάτες μας και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δίπλα τους σε κάθε νέα τους προσπάθεια για ανάπτυξη αλλά και κάθε δυσκολία και να υλοποιούμε το όραμα τους μέσα από την πείρα και τα εξελιγμένα τεχνολογικά εργαλεία που έχουμε στη διάθεση μας. Η εμπιστοσύνη με την οποία μας τιμούν οι μεγάλες εταιρίες πελάτες μας αποτελεί οδηγό για το μέλλον». 

Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 06 Μάρτιος 2009 01:05 )

Συνεργασία DIS - Microsoft

PDF
Εκτύπωση
E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Πέμπτη, 05 Ιούλιος 2007 02:00

 

Αθήνα, 5 Ιουλίου 2007

Το Microsoft Dynamics AX, η επιτυχημένη επιχειρηματική λύση της Microsoft για μεγάλες επιχειρήσεις, διατίθεται και στην ελληνική αγορά, μέσω της εταιρίας DIS, πιστοποιημένου συνεργάτη της Microsoft, που έχει αναλάβει την προσαρμογή της στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Η DIS αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της πάνω σε προϊόντα της Microsoft, αναμένεται να έχει ολοκληρώσει την προσαρμογή της εφαρμογής στα ελληνικά δεδομένα μέχρι το τέλος του 2007.

Το Microsoft Dynamics AX απευθύνεται σε μεγάλες επιχειρήσεις με πολύπλοκες διαδικασίες, οι οποίες δραστηριοποιούνται κυρίως στους τομείς της παραγωγής, της διαχείρισης έργων και της διανομής προϊόντων, καθώς αποτελεί ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο και ταυτόχρονα χρηστικό εργαλείο, που συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας λήψης αποφάσεων. Με την προσθήκη του Microsoft Dynamics AX δίπλα στο ήδη επιτυχημένο Microsoft Dynamics NAV, που απευθύνεται στις μεσαίες και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, η Microsoft ολοκληρώνει τη σειρά των προσφερόμενων επιχειρησιακών λύσεων, καλύπτοντας ολόκληρο το εύρος της αγοράς. 

H συγκεκριμένη επιχειρησιακή εφαρμογή αποτελεί την ιδανική λύση για ομίλους επιχειρήσεων που επιθυμούν να έχουν συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα των διαφόρων θυγατρικών τους με παράλληλη κεντρική διαχείριση του πληροφοριακού τους συστήματος. 

Βασικό  χαρακτηριστικό του Microsoft Dynamics AX αποτελεί η ενισχυμένη λειτουργικότητά του που επιτρέπει στους χρήστες την αυτοματοποίηση των διαδικασιών που σχετίζονται με τα οικονομικά, τη διαχείριση των πελατών, των ανθρώπινων πόρων, της εφοδιαστικής αλυσίδας αλλά και των προσφερόμενων υπηρεσιών. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η ενοποίηση διαδικασιών και τεχνολογίας, όπου και αν βρίσκονται, ενισχύοντας σημαντικά την παραγωγικότητα αλλά και την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων. 

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα της νέας αυτής λύσης είναι η δυνατότητα ενοποίησης και ολοκλήρωσής της με άλλες εφαρμογές της Microsoft, όπως το Microsoft Office και τα υπόλοιπα προϊόντα της πλατφόρμας της Microsoft, μειώνοντας έτσι το κόστος χρήσης, δεδομένου ότι αξιοποιεί την υπάρχουσα υποδομή πληροφορική και απαιτεί λιγότερο χρόνο εκπαίδευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Microsoft Dynamics AX διατίθεται ήδη σε 40 και πλέον χώρες και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 7000 επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Φωκίων Αγγελόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της Microsoft Ελλάς, αναφερόμενος στη διάθεση του Microsoft Dynamics AX στην ελληνική αγορά δήλωσε:

«Το Microsoft Dynamics AX θα  αποτελέσει ένα επιπλέον σημαντικό εργαλείο για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Στη Microsoft Ελλάς αντιμετωπίζουμε καθημερινά την ανάγκη για την ανάπτυξη λύσεων που στοχεύουν στη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της εργασίας και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που μας παρέχεται για μια ακόμα φορά η δυνατότητα να την ικανοποιήσουμε. Η συνεργασία μας με την DIS που διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για την προσαρμογή, ανάπτυξη, εγκατάσταση και υποστήριξη του Microsoft Dynamics AX, αποτελεί εχέγγυο για την επιτυχημένη πορεία του στην ελληνική αγορά».

Αναφερόμενος στην προοπτική που διανοίγεται στην ελληνική αγορά πληροφορικής, ο Ιωάννης Κυριακόπουλος , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DIS, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία της εταιρίας με τη Microsoft:

«Με τη στρατηγική αυτή συνεργασία έρχεται και στην Ελλάδα έναπροϊόν της Microsoft για μεγάλες επιχειρήσεις,  ευθέως ανταγωνιστικού με τα μεγαλύτερα διεθνή ERP συστήματα. Θεωρούμε ότι  αποτελεί μια εναλλακτική και ταυτόχρονα ευέλικτη λύση που έλειπε από την ελληνική αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η στρατηγική συμφωνία περιλαμβάνει και την υλοποίηση κάθετων λύσεων, που θα εμπλουτίσουν το προϊόν περαιτέρω. Ήδη έχει υπογραφεί η πρώτη  συμφωνία υλοποίησης έργου Microsoft Dynamics AX στην Ελλάδα, ενώ έχουν επιδείξει ενδιαφέρον πολυεθνικές εταιρίες, που χρησιμοποιούν το προϊόν στο εξωτερικό, και προσανατολίζονται στην εγκατάστασή του στις θυγατρικές τους στην Ελλάδα. Η εμπειρία της ομάδας των συνεργατών της DIS όσον αφορά στην υλοποίηση μεγάλων έργων πληροφορικής, σε συνδυασμό με την επιτυχημένη πορεία του προϊόντος στο εξωτερικό, μας κάνεινα αισιοδοξούμε για την πορεία του και στην Ελλάδα».

Σχετικά με τα προϊόντα Microsoft Dynamics

Τα προϊόντα Microsoft Dynamics αποτελούν μία σειρά επιχειρησιακών λύσεων βασισμένη στις ανάγκες των εργαζομένων για τη διαχείριση των οικονομικών, των σχέσεων με τους πελάτες και της εφοδιαστικής αλυσίδας. Είναι διαθέσιμες στις επιχειρήσεις που επιθυμούν να τις προμηθευτούν και να τις εγκαταστήσουν μέσω ενός δικτύου συνεργατών που προσφέρουν εξειδικευμένες υπηρεσίες. 

Σχετικά με τη Microsoft

Η Microsoft (Nasdaq "MSFT"), η οποία ιδρύθηκε το 1975, είναι η κορυφαία εταιρεία λογισμικού, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα Microsoft® έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να διευρύνουν τις ατομικές και επιχειρηματικές δυνατότητες. Πληροφορίες για τη Microsoft βρίσκονται στη διεύθυνση: http://www.microsoft.com/hellas 

Microsoft είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Microsoft Corp.στις Ηνωμένες Πολιτείες και/ή άλλες χώρες. Άλλα ονόματα προϊόντων και υπηρεσιών είναι εμπορικά σήματα των εταιρειών που τα διαθέτουν. Τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο έγγραφο εξυπηρετούν ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο. 

Σχετικά με τη DIS – Dynamic Integrated Solutions

H DIS – Dynamic Integrated Solutions, ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2006 με σκοπό την υλοποίηση ολοκληρωμένων έργων πληροφορικής. Η DIS διαθέτει στην ελληνική αγορά μια σειρά από προϊόντα και λύσεις που επεκτείνονται από το χώρο των ERP, CRM και λύσεων επιχειρηματικής ευφυΐας (BI), μέχρι τα συστήματα Business Performance Μanagement, λύσεις mobile καθώς και έργα Work Flow και Document Management.

Πληροφορίες για συντάκτες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Νικόλα Γιατρομανωλάκη, Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων & Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Microsoft Ελλάς (211-1206000), email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , και την κ. Αγάπη Παλιεράκη, Politics (210-8174400), e-mail:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  


 

Τελευταία Ενημέρωση ( Δευτέρα, 12 Ιανουάριος 2009 15:03 )

Νέα προϊόντα από τη DIS

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τρίτη, 26 Ιούνιος 2007 02:00
Την Τρίτη 26/6/2007 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Αίγλη Ζαππείου η παρουσίαση της μέχρι τώρα πορείας της εταιρίας.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ι. Κυριακόπουλος αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της εταιρίας στο σύντομο χρονικό διάστημα που δραστηριοποιείται, καθώς και στην τήρηση των υποσχέσεών της προς τους πελάτες.
 
Ο πρόεδρος της DIS, Ιωάννης Κυριακόπουλος
 
Μεταξύ άλλων τόνισε ότι, η εταιρία εξυπηρετεί αυτή τη στιγμή πάνω από 100 πελάτες όπως οι Vivartia, , ΝΟΤΟΣ COM,  JUMBO, PepsiCo, Όμιλος Σαράντη, Στρούμσας Φαρμακευτική, Γερμανός Α.Ε. κ.α. και ότι βαδίζει για break even στο πρώτο χρόνο ύπαρξής της με πωλήσεις οι οποίες θα υπερβούν τα 2,5 εκ. Ευρώ. Επίσης ανακοίνωσε ότι πραγματοποιήθηκε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου υπέρ στρατηγικού επενδυτή ύψους 1 εκ. ευρώ,  η οποία θα  καλύψει μέρος των επενδύσεων της εταιρίας για τα έτη 2007-08.
 
Αναφέρθηκε επίσης στο ιδιοπαραγώμενο ERP (Innovative.ERP™), το οποίο είναι έτοιμο προς διάθεση.
Στη συνέχεια, πελάτες της εταιρίας, μοιράστηκαν με το ακροατήριο τις εμπειρίες της συνεργασίας τους με τα τμήματα ανάπτυξης κ’ υλοποίησης έργων της DIS,  τονίζοντας την πελατοκεντρική κουλτούρα της εταιρίας και τόνισαν ότι «εκεί που τελειώνουν οι άλλες εταιρίες, αρχίζει η DIS”  και ότι η εταιρία είναι πάντα κοντά τους, ειδικότερα στις «δύσκολες» στιγμές.
Στην συνέχεια ο Γενικός Διευθυντής κ. Παναγιώτης Κυριακόπουλος αναφέρθηκε στην πορεία ανάπτυξη της εταιρίας.
Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 06 Μάρτιος 2009 01:05 )
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 5 από 5