Νέα

H Aegean Oil επιλέγει το Dynamics AX

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Παρασκευή, 11 Σεπτέμβριος 2009 14:19

Η Aegean Oil επέλεξε το προϊόν Microsoft Dynamics AX 2009 και την DIS – Dynamic Integrated Solutions για το έργο της υλοποίησης νέου ERP συστήματος στην εταιρία. Το έργο αφορά την ίδια την Aegean Oil, καθώς και τη συνδεδεμένη εταιρία Melco Petroleum.

Η επιλογή του Microsoft Dynamics AX® και της εταιρίας DIS για την υλοποίηση της εγκατάστασης του ERP συστήματος έγινε μετά από επισταμένη διαδικασία αξιολόγησης.

Κριτήριο για την επιλογή ήταν η δυνατότητα ενοποίησης και αυτοματοποίησης του συνόλου των διαδικασιών του οργανισμού μέσα από ένα σύστημα ευέλικτο και εύκολα προσαρμόσιμο στις απαιτήσεις της επιχείρησης.

Τελευταία Ενημέρωση ( Πέμπτη, 01 Οκτώβριος 2009 23:18 )

Performance Management & B.I.

PDF
Εκτύπωση
E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τετάρτη, 18 Φεβρουάριος 2009 11:17

Η θεωρία του Pr. Robert S. Kaplan στην πράξη
 

 

Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2009, 2:30 μμ

The Athens Hilton- Βασιλίσσης Σοφίας 46

Αίθουσα ΘΑΛΕΙΑ IV

 

Σε συνέχεια της επιτυχημένης εκδήλωσης «Business Intelligence & Performance Management: The Key to successful Leadership», με κύριο ομιλητή τον Pr. Robert S. Kaplan η Microsoft και η D.I.S. έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν σε κλειστή εκδήλωση με θέμα την υλοποίηση στρατηγικών και εύχρηστων λύσεων Business Intelligence (BI) και διαχείρισης αποδοτικότητας (Performance Management). 

Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 02 Οκτώβριος 2009 00:52 )

Δελτίο τύπου 08-12-2008

PDF
Εκτύπωση
E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Δευτέρα, 08 Δεκέμβριος 2008 02:00

Η νέα διοίκηση της DIS δεσμεύεται για τη συνέχιση του οράματος και των στόχων του ιδρυτού της Ι. Κυριακόπουλου

 

Μαρούσι – 8 Δεκεμβρίου 2008 

Δύο χρόνια μετά την ίδρυση της DIS, ο ιδρυτής του επιτυχημένου πλέον, επιχειρηματικού εγχειρήματος, Ι. Κυριακόπουλος, δεν είναι πια κοντά μας.

Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια ο Ι. Κυριακόπουλος, αναμφισβήτητα ένας από τους πρωτεργάτες της ελληνικής Πληροφορικής, έδωσε πνοή σε ένα ακόμη επιχειρηματικό σχήμα. Η σημερινή DIS κατέχει πελατειακή δύναμη 130 μεσαίων και μεγάλων εταιρειών και λειτουργεί με την υποστήριξη μίας έμπειρης και ισχυρής στελεχιακής ομάδας 45 συνεργατών κάτω από την συν-διοίκηση του Π. Κυριακόπουλου που αναλαμβάνει πλέον τα ηνία της εταιρείας.

Ο νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DIS κ. Π. Κυριακόπουλος δήλωσε:

«Συνεχίζουμε μαζί με μία πραγματικά άξια, δυνατή και αφοσιωμένη ομάδα συνεργατών. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το έργο του με δημιουργική δύναμη και προσήλωση στον στόχο μας, που είναι η ικανοποίηση των πελατών μας.»

Πληροφορίες για θέματα Τύπου: κα Τερέζα Παπαχαραλάμπους, 210-8767400

Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 06 Μάρτιος 2009 12:11 )

H DIS χορηγός στο συνέδριο ΕΑΣΕ

PDF
Εκτύπωση
E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τρίτη, 13 Μάιος 2008 01:20

Η DIS (Dynamic Integrated Solutions), μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες τεχνολογίας στην Ελλάδα, αποτελεί το μοναδικό Κύριο Χορηγό στο φετινό, 19ο ετήσιο Συνέδριο της ΕΑΣΕ (Ένωση Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων). Το Συνέδριο διεξάγεται την Πέμπτη 15 Μαΐου στην Αθήνα και αποτελεί τη σημαντικότερη εκδήλωση ανωτάτων στελεχών επιχειρήσεων στη χώρα μας.

Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2009 09:10 )

Παρουσίαση Microsoft Dynamics AX

PDF
Εκτύπωση
E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τετάρτη, 21 Νοέμβριος 2007 02:00
Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 2007 

Δυναμική εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα η Dynamic Integrated Solutions στην αγορά ολοκληρωμένων λύσεων επιχειρησιακής οργάνωσης (ERP) για μεγάλες επιχειρήσεις. Σε μία μεγάλη ανοικτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η DIS παρουσίασε για πρώτη φορά σε Διευθυντικά στελέχη μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων τη λύση επιχειρησιακής οργάνωσης της Microsoft, με το όνομα Microsoft Dynamics AX. 
Τελευταία Ενημέρωση ( Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2009 11:37 )
Σελίδα 4 από 5