Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τετάρτη, 14 Μάιος 2014 12:42

DocuSign 

Η λύση ψηφιακής υπογραφής και διαχείρισης εγγράφων της DocuSign που προτείνει η DIS σας επιτρέπει να υπογράψετε ψηφιακά ή να στείλετε προς υπογραφή έγγραφα μέσα σε λίγα λεπτά. Είτε είστε στο γραφείο σας, είτε στο σπίτι, ή ακόμα και κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σας, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη, η λύση της DocuSign είναι πάντα διαθέσιμη. Και όλα αυτά με εγγυημένη την ασφάλεια, την ακαιρεότητα των εγγράφων σας και τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του νόμου.

 

Πως λειτουργεί;

Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή και διακρίνεται σε δύο στάδια:

 

Αποστολή

Η διαδικασία αποστολής ενός εγγράφου προς υπογραφή περιλαμβάνει τα εξής βήματα:

Βήμα 1ο

Μεταφορτώστε τα έγγραφά σας: Απλά συνδεθείτε στη cloud υπηρεσία της DocuSign και μεταφορτώστε τα Microsoft Word, PDF ή άλλους κοινούς τύπους εγγράφων από τον υπολογιστή σας ή από τις δημοφιλείς υπηρεσείες file sharing όπως το Dropbox, το Box το Google Drive ή το OneDrive.

Βήμα 2ο

Προσθέστε τις απαιτήσεις για υπογραφές: Ορίστε τα ονόματα και τις διευθύνσεις email των ατόμων των οποίων απαιτείται η υπογραφή καθώς και τη σειρά των υπογραφών. Επίσης μπορείτε να ορίσετε αποδέκτες στους οποίους θα κοινοποιηθεί το έγγραφο.

Βήμα 3ο

Τοποθετήστε τα σημεία υπογραφής και αποστείλετε: Σύρετε με το ποντίκι σας και τοποθετήστε μέσα στο έγγραφο τα σημεία όπου απαιτείται η υπογραφή, η επωνυμία και η ημερομηνία. Μπορείτε να ορίσετε και επιπλέον πεδία τα οποία θα πρέπει να συμπληρώσουν οι υπογράφοντες. Πατήστε στη συνέχεια "Αποστολή" και το DocuSign θα στείλει αμέσως στους αποδέκτες emails με links απ' όπου θα προσπελάσουν το έγγραφο.

 

Υπογραφή

Η διαδικασία υπογραφής του εγγράφου από τους αποδέκτες ξεκινάει με την λήψη του email από την υπηρεσία DocuSign:

Βήμα 1ο

Ανοίξτε το email με την αίτηση που παραλάβατε από τη DocuSign και πατήστε στο link που περιέχει. Αυτό μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε συσκευή έχει πρόσβαση στο internet, από desktop computers μέχρι smartphones.

Βήμα 2ο

Ακολουθήστε τα σημεία: Σελίδοδείκτες και απλές οδηγίες θα σας καθοδηγήσουν καθόλη τη διαδικασία της υπογραφής. Οι ηλεκτρονικές υπογραφές σας είναι 100% ασφαλείς, νόμιμες και αποδεκτές σε ολόκληρο το κόσμο.

Βήμα 3ο

Επιβεβαιώστε και είστε έτοιμος/η: Αφού υπογραψετε και συμπληρώσετε όλα τα απαιτούμενα πεδία, πατήστε "Επιβεβαίωση υπογραφής" για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. 

 

Μάθετε περισσότερα στο site της DocuSign

 

Τελευταία Ενημέρωση ( Πέμπτη, 15 Μάιος 2014 17:59 )